Selecteer een pagina

Wanneer er wordt gesproken over bier is dat meestal in de omgeving van onderwerpen als politiek, voetbal en vrouwen. Als er vrouwen bij zijn zou een onderwerp kunnen zijn dat borsten groeien door drinken van bier. Het is een populaire bewering dat borsten groeien door drinken van bier. Borsten kunnen groeien door de inhoud van plantaardige oestrogenen in het hop.  Dit oestrogeen lijkt op het vrouwelijke hormoon. Het heeft een vergelijkbaar effect als het natuurlijke vrouwelijke hormoon oestrogeen, namelijk herstel van de groeiactiviteit van de (melk)klieren. Deze melkklieren vormen een belangrijk en groot onderdeel van de vrouwenborsten. Het herstel maakt de borsten groter en voller.

bier-en-borstenDaarbij heeft het in bier aanwezige oestrogeen een positief effect op overgangsklachten. Bier leidt in het algemeen tot een afronding van alle vrouwelijke vormen.

De in het hop ook aanwezige stoffen calcium, magnesium en andere elementen en de antioxidant effecten van bier helpen vrouwen ook bij het bestrijden of voorkomen van ziekten als osteoporose en artritis.

Op zichzelf is bier dus niet slecht. Er zijn bieren waaraan, om welke reden ook, stoffen zijn toegevoegd (de zogenaamde additieven). Maar Konrad en soortgelijke bieren zijn zuiver. Ze zijn gemaakt van natuurlijke producten en helder bronwater. Aan Konrad worden verder geen stoffen toegevoegd.

Dat bier een slechte naam heeft komt omdat het de eetlust verhoogt. Wie na het sporten een biertje neemt, zal de discipline moeten hebben de bitterballen, worstjes en tosti’s te laten staan. Want tezamen wordt het te veel van het goede. Dan groeien niet alleen de borsten, maar ook de buik, dijen en overige delen van het lichaam. Vrouwen lopen dan dezelfde gezondheidsrisico’s als mannen: beroerte, hartaanval, verstopte slagaders etc.

Dat een groeiend aantal vrouwen overgewicht heeft is niet de schuld van bier alleen. Te veel eten, frisdranken en andere suikerhoudend voedsel zijn een veel grotere boosdoener.

Bier is een gezond natuurproduct waarvan je kunt genieten wanneer je het met mate consumeert. Het heeft dan gunstige effecten die ruim opwegen tegen de negatieve invloed van alcohol in het algemeen.

Borsten groeien door drinken van bier