Selecteer een pagina

Wanneer je wederom tot het lekkerste bier ter wereld wordt gekozen, dan mag je ook als Konrad Nederland de medewerkers op het thuisfront in het zonnetje zetten. Want bier maken doe je als brouwmeester niet alleen, daar heb je een geweldig team bij nodig. Hier wil ik graag een aantal mensen bij name noemen die hebben meegeholpen Konrad lichtbier tot de winnaar te maken in de gerenommeerde verkiezing van de WBA. Al is het maar om ze te laten zien dat ze ook over de grens worden gewaardeerd voor hun werk.

geweldigteamMensen zoals Peter en Paul Kudýnkům en Milaan Nosek, die betrokken zijn bij de voorbereiding van de basisgrondstoffen voor onze mout. Jaroslav Novotny , Ivan Hartig en Leona Grossgottové die het onderhoud van onze bossen en velden verzorgen.

In het hart van de brouwerij – het brouwhuis – geven de koks Sarka Šabouková , Josef Dušánek , Dan Zemler en Petr Stolin ondersteuning aan de kwaliteit van het bier. Bewakers van de hoofdgisting en tevens zorgdragers voor het bier in de pilskelder, Jaroslav Salaba en Libor Andrs.

Met de voorbereiding van de monsters van het prijswinnende bier waren Vitezslav Huza en Miroslava Soukupova belast. Kamil Hloušek en Rudolf Štěpánek hielden toezicht op de monsters en het team van bottelaars. De monsters werden samengesteld door Jaroslava Šounová , Lenka Koptíková , Sandra Acid , Karel Hloušek , Jaroslav Jiřímský , Milaan Demeter en Jan Červeňák.

De winnende vaten werden gebotteld Andrs Peter , Peter Halama en Andrew Nemec. Technische ondersteuning stond onder toezicht van Karla Sluka en zijn assistenten Aleš Václavík , Martin Koptík en Jan Kundrát. Voor het aan de gang houden van de brouwerij waren de monteurs Jiří Holub , Antonín Bouda , Ladislav Stolin en Milaan Kunc aan de slag.

Tenslotte kon Jaroslav Martinec met zijn team aan de slag om het product te verhandelen.

Een geweldig team,
Bedankt,

Theo Wesdorp,
directeur Konrad Nederland

Een geweldig team