Selecteer een pagina

We hadden het er op kantoor nooit over gehad. Maar ineens kwam het ter sprake. Konrad alcoholvrij bier. Een heerlijk biertje zonder alcohol. Er was een klant die er naar vroeg en we hadden er nooit bij stilgestaan dat er wellicht vraag naar was. Maar in Tsjechiƫ was de vraag al lang beantwoord. Er is Konrad 0% bier, alcoholvrij en ze noemen het Pilot. Een heerlijk biertje met een ongelooflijk lekkere smaak. Sterker nog, als je het niet zou weten zou je konrad_pilotzweren dat je gewoon bier dronk. Nou ja, een echte kenner niet natuurlijk.

Dus meldde Theo, de directeur van Konrad Nederland, de klant dat er inderdaad Konrad alcoholvrij bier is. ‘Het heet Pilot’, vertelde hij er trots achteraan. De klant was verrukt en wilde direct een paar kratjes bestellen.

Daarop zei Theo, ‘het is overigens ook op vat verkrijgbaar’. Wat er toen gebeurde. De klant slaakt een kreet, ‘Wat, op vat?’. Dat heeft niemand vertelde hij. Bier zonder alcohol op vat is uniek. Theo reageerde alsof hij het de gewoonste zaak van de wereld vond dat Konrad alcoholvrij bier ook op vat te leveren is. En eigenlijk is het ook de gewoonste zaak, want bij Konrad is de klant koning.

Konrad alcoholvrij bier op vat